maanantai 28. syyskuuta 2015

Hopotetaan: Sini jynssäri ja sini tuplajynssäri

Toimin hopottajana ja pääsin testaamaan Sini jynssäriä ja Sini tuplajynssäriä. Tuplajynssäri oikean puoleisessa kuvassa yllä ja jynssäri on vasemmalla puolella oleva erillinen puolikuun mallinen jynssäri. Ja tietenkin nämä ovat Roosanauha 2015 kampanjan tuotteita.
SINI Jynssäri on näppärä väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Jynssärissä on ergonominen, käteen sopiva muotoilu. 

SINI Tuplajynssäri on kaikkien vesipesua kestävien pintojen pesuun sopiva nivelletty harja, jolla on helppo puhdistaa lauteiden ja kalusteiden alustat. 


Tässä linkki kampajasivuille: www.sinituote.fi/roosanauha

Ensimmäisenä piti päästä testaamaan tätä saunan lauteisiin! Mahtava apuväline tällaiselle selkäongelmaiselle! Saa kaikki liat ja kissan karvat pois lauteista päältä ja alta ja lattialta ihan viimeisestä nurkasta saakka! Harjakset on tarpeeksi jykevää kamaa niin ettei paljoa tarvitse painaakkaan! Ainoa huono puoli on, että harjan päässä on nivel jolloin harjan saa mihin asentoon tahansa. Kun harjaa esimerkiksi lauteita mitkä ei ole vaakatasossa käy todella helposti niin, että harjakset kääntyy pois ja varsi kolahtaa pestävään alueeseen, kuten ylhäällä oikean puoleisessa kuvassa. Sitten sitä saakin hetken aikaa asetella, että on taas oikein päin.
Tässä kuvaa kylppärin lattian ja seinien pesusta. Seinät ihan punahomeessa ja niin paljon saumoissa likaa! Seinistä lika lähti suht hyvin vaikkakin harjakset taas kääntyi väärinpäin vähän väliä, se on kyllä raivostuttavaa! Lattiaa joutuikin painamaan sitten vähän enemmän, että kaikki lika lähti. Harjassahan on teleskooppivarsi ja painaessa se ikävästi alkoi menemään kasaan ja, kun oli kosteat kädet niin lukitusta ei saanut auki ja harjaa pidemmän mittaiseksi. Yläpuolisessa kuvassa vasemmalta ylin kuva: näkee hyvin puhtaan ja likaisen rajan ja kuinka hyvää työtä harjalla saa aikaiseksi.

Minulla on vielä yksi video tästä kylppärin pesusta. Katsotaan jos saisin sen tänne lisättyä myös!2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Vaikuttaapa hyvältä tuotteelta harjasten kääntymistä lukuunottamatta!

Outi kirjoitti...

Harjasten kääntyminen on kyllä todella ärsyttävää, koska sen jälkeen sitä harjaa ei meinaa millään saada pysymään oikeassa asennossa. Mutta on kyllä todella tehokas kapine!